Zomer

Zomer

De zomer is ook uniek in Ischgl en omgeving.

Net als in de wintermaanden, is Ischgl als bestemming voor de zomervakantie toch wel geheel wat anders dan andere dorpen in Tirol. Weliswaar niet zo druk en bruisend als in de wintermaanden, maar ook in de zomervakantie valt hier gewoon veel meer te beleven dan in de omliggende dorpen, terwijl ook datgene waar Tirol in de zomer om bekend is, veelvuldig voorhanden is.

En dat is natuurlijk de prachtige natuur, de bergzomer, en de vele mogelijkheden om op een actieve manier te genieten van al dat moois in en rondom Ischgl.

Hou je niet van de bergen en de natuur, wil je niet wandelen door die mooie bergen, of op een andere manier actief zijn, dan is een zomervakantie doorbrengen in Ischgl niet echt iets om aan te raden.

Want juist dat zijn de sterke kanten van dit gedeelte van Tirol in de zomer.

Bergen en de zomer in Ischgl

Wat wintersport is voor veel mensen tijdens de wintersportvakantie, dat is de bergsport in de zomermaanden. En ben je daarnaar op zoek in een bestemming voor de zomervakantie, dan zit je goed in Ischgl.

Natuurlijk samen met de gezelligheid die Ischgl ook in de zomer te bieden heeft. Zoals bij de verschillende berghutten in de regio, waar je kunt genieten van het uitzicht, een drankje, en de lokale lekkernijen.

Maar ook in de zomer heeft Ischgl nog veel meer te bieden. Ook hier weer aansprekende evenementen, die vaak toch wel met een bergsport of een andere actieve bezigheid te maken hebben, maar die ook weer heel veel toeristen weten te trekken.

En alles wat de zomer zo mooi maakt, is ook in Ischgl mogelijk, zoals bijvoorbeeld in het Silvretta Center. Een overdekt zwembad, met sauna, solarium en natuurlijk veel zwemplezier voor groot en klein.

Want dat is typisch Ischgl. Niet alleen volwassenen hebben hier veel plezier, en niet alleen kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Nee, in Ischgl zal iedereen zich ook tijdens de zomervakantie op en top vermaken.

Met leuke evenementen, met het speciale kinderprogramma, in de Silvretta Arena, tijdens wandelingen door het hooggebergte, en ga zo maar door.

Ischgl is gewoon in de zomer, net als in de winter, een fantastische vakantiebestemming.