Over de Auteur

Ischgloostenrijk.nl is een initiatief van Werbeagentur Hengstmengel in Sautens – Tirol

Werbeagentur Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op het toerisme in de Alpenlanden, met websites als alpelino.com en tirolinfo.nl

Als je ons wilt bereiken dan kan dat per post of email

Haderlehnerstraße 2a
AT-6432 Sautens

Email: info(at)ischgloostenrijk.nl

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van het in Sautens gevestigde Werbeagentur Hengstmengel, en kenner op het gebied van Internetmarketing en SEO, ook reisjournalist.

Hij schrijft regelmatig artikelen over verschillende reisbestemmingen in de Alpen, met name voor alpelino.com en tirolinfo.nl, en is sinds eind 2008 woonachtig in Sautens in het Oetztal in Oostenrijk.

Niet ver van Sölden dus, waar hij graag mag komen. Niet alleen om te skiën, want de bergen zijn ook ideaal voor diverse andere zomerse bergsporten.

Op zijn reizen door de bergen, maakt hij regelmatig foto’s, en verzameld hij informatie over de leukste plekjes in bijvoorbeeld Oostenrijk, en eigenzinnige lokale verhalen.

Foto’s en Logo’s

De op deze website gebruikte foto’s en logo’s zijn ter beschikking gesteld door Wilhelmus Hengstmengel, Tourismusverband Paznaun – Ischgl, Sieberer, Silvrettapark Galtür Andre Schoenherr, Silvrettaseilbahn AG.